Crona Entre 50

Star Rating 0.0%

Votes

1

Version 1.52

Content Rating 4+

Crona Entre 50

DataVara Produktion AB

Business, Productivity

IOS
GBP 0.00


Download Crona Entre 50 on the AppstorePlacera en iPad vid personalingången. Kör Crona Rapportera Entré och du har ett effektivt system för att fånga dina anställdas närvaro- och frånvarotider för senare överföring till Crona Lön eller Fortnox Lön. De anställda anger när de kommer och när de går. Informationen skickas säkert via ”molnet” till dig som löneförrättare för automatisk överföring till löneprogrammet.Möjlighet finns att direkt i plattan ta fram en personalliggare för valfri tidpunkt som också kan skrivas ut via AirPrint. Även om Skatteverket inte kräver en sådan i din bransch ger detta dig en bra kontrollmöjlighet.

Enkel registrering De anställda loggar in med sin PIN-kod och anger med ett klick när de kommer eller går. Arbetar man jour, beredskap, övertid eller liknande anges detta genom att först välja knappen Tidkod och därefter typen av arbetstid. Möjlighet finns att i lägga in olika frånvaroorsaker som utbildning, sjukdom, tjänstledig, semester, etcRelease notes

Fix för iOS 13


Crona Entre 50 screenshot oneCrona Entre 50 screenshot twoCrona Entre 50 screenshot threeCrona Entre 50 screenshot four


The Developer DataVara Produktion AB also wrote the apps listed below, click the icon to visit the pages.


Lönekalkylatorn 2016
Lönekalkylatorn 2016

GBP : £1.99

Lönekalkylatorn 2016

Lönekalkylatorn 2016 är en vanlig enkel kalkylator men med den helt unika funktionen att den också räknar fram skatt och arbetsgivaravgift med ett klick.

Du väljer själv vilken löneuppgift som ska anges för att räkna fram de övriga. Ange netto- eller bruttolön, preliminärskatt eller arbetsgivaravgift och Lönekalkylatorn 2016 räknar fram alla de andra uppgifterna. Lönekalkylatorn 2016 hanterar alla skattetabeller och kolumner för lön och pension, från år 2010 och fram till idag.

Lönekalkylatorn 2016 klarar alla typer av löneperioder; vecka, tvåveckor, halvmånad, fyraveckor och månadslön och vet du inte vilken skattetabell du skattar efter hjälper Lönekalkylatorn 2016 dig att hitta rätt så länge du vet var du bor!

För företagaren: Ange den totala lönekostnaden och Lönekalkylatorn 2016 beräknar arbetsgivaravgift, bruttolön, preliminärskatt och nettolön med ett klick. Lönekalkylatorn 2016 kan också räkna ”baklänges”. Ange en persons önskade nettolön och få fram företagets totalkostnad inklusive skatt och arbetsgivaravgift. Är din verksamhet ännu så begränsad att du inte har införskaffat ett löneprogram hjälper dig Lönekalkylatorn 2016 att ta preliminärskatten.

För den anställde: Hur mycket får jag i plånboken om min månadslön stiger med 500 kr? Hur mycket betalar jag i skatt och avgifter? Hur många procent av min totalkostnad för företaget får jag och hur mycket tilldelas Skatteverket? Har företaget dragit rätt skattebelopp på min senaste lön? Lönekalkylatorn 2016 ger dig svaren.

Genom att vinkla din iPhone får du också en visuell uppfattning om din lön och skatt....© 2016 - 2020 apps-trader.com · All Rights Reserved.
Authorised iTunes affilate, all apps are downloaded from iTunes, all copyrights and trademarks remain the property of the original owners, E & O Accepted