Szókirakó 2

Star Rating 73.3%

Votes

3

Version 2.1

Content Rating 4+

Szókirakó 2

Andras Sipos

Games, Word, Puzzle

IOS
GBP 0.00


Download Szókirakó 2 on the AppstoreItt a Szókirakó 2!!

Szereted a szójátékokat, anagrammákat, keresztrejtvényeket? Akkor imádni fogod a Szókirakó 2-t!

A Szókirakó 2-ben minden egyes játék tartalmaz 8 rejtvényt és a hozzá tartozó rejtélyes 8 megfejtést, amelyek szét vannak tördelve és neked kell összerakni őket. A 7 csomag összesen 210 játékot, és 1680 megfejtésre váró szót tartalmaz.

Nagyon egyszerű elsajátítani a játékmenetet, mégis megtornáztatja az agyat, ezáltal lesz ez egy kihívást jelentő, szórakoztató játék.

A Szókirakó 2 is egy egyszemélyes projekt, amelyben mindenkinek a véleménye számít. Így, ha bármilyen észrevételed, kérdésed vagy ötleted van, akkor várom az üzenetedet ezen az oldalon: https://www.facebook.com/szokirako.jatek. Minden megkeresésre válaszolni fogok. Szeretném tovább bővíteni a játékot és erre bármilyen ötletet szívesen veszek, úgyhogy hajrá!

Jó szórakozást!Release notes

Azt tudtátok-e, hogy minden egyes szó megfejtésével növelitek az agyi kapacitásotokat, ezáltal hatékonyabban tudtok majd gondolkozni? Na ugye! Hajrá és jó játékot kívánok!


Szókirakó 2 screenshot oneSzókirakó 2 screenshot twoSzókirakó 2 screenshot threeSzókirakó 2 screenshot four


© 2016 - 2020 apps-trader.com · All Rights Reserved.
Authorised iTunes affilate, all apps are downloaded from iTunes, all copyrights and trademarks remain the property of the original owners, E & O Accepted